Polderzicht Autoglas (voorheen GlasGarage Lelystad)
info@polderzichtautoglas.nl

Wie zijn wij?


Autoruit reparatie Polderzicht Lelystad.

Polderzicht Autoglas B.V. is gevestigd aan de Bolderweg 2A in Lelystad. Wij repareren autoruiten op professionele wijze, blinderen uw ramen en daarnaast kunt u bij ons terecht voor autobanden.

De afgelopen jaren hebben wij samengewerkt met GlasGarage, daar GlasGarage Nederland per 1 januari 2022 stopt met haar werkzaamheden zullen wij weer verder gaan onder onze oude naam Polderzicht Autoglas.

Autoruit reparatie Polderzicht Lelystad

Is uw autoruit stuk?

Wij repareren ruitschade, ongeacht welk merk.

We zijn 24/7 bereikbaar!

Heeft u autoruitschade?


GlasGarant autoruitherstel lelystad

Wij zijn aangesloten bij Glasgarant, Bovag en Focwa en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast levert het u ook voordeel op, zoals korting op uw eigen risico.

Focwa ruitherstel Lelystad

Voorruit stuk?


Wij repareren een voorruit als het nog kan en vervangen een voorruit als het moet. We gebruiken uitsluitend OEM-goedgekeurde ruiten en kitten die de autofabrikanten zelf gebruiken en voorschrijven. Ook worden eventuele veiligheidssystemen zoals camera’s en sensoren achter de voorruit opnieuw gekalibreerd. Dit doen we op de manier waarop de fabrikant dit voorschrijft. Lees meer….

Bent u niet verzekerd voor ruitschade? Bel of mail voor een scherpe prijs.

Zijruit stuk?


Zijruiten dienen altijd vervangen te worden omdat deze uit gehard glas bestaan. Gehard glas zal bij een schade direct versplinteren. Lees meer ….


Achterruit stuk?


Is de achterruit van uw auto kapot? Dan zit u met veel ongemak en rommel. Een achterruit is vaak van gehard glas. Dat versplintert direct bij schade. Vervanging is dan altijd nodig. Maak direct een afspraak. Lees meer ….


Bereikbaarheid

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u in noodgevallen direct op weg te helpen. Een noodruit van plexiglas is een oplossing voor enkele dagen. Deze noodruit beschermt uw auto tegen inbraak, vandalisme of slecht weer. In de tussentijd wordt de juiste ruit voor u besteld. U komt later, op een moment dat u schikt, naar onze garage om de definitieve ruit te laten monteren.

Marloes
Marloes
28/12/2022
Kon zeer snel terecht voor het vervangen van mijn voorruit. Erg vriendelijkheid en zeer goede service. Aanrader dus!
brasil seleção
brasil seleção
24/10/2022
Remco de Koning
Remco de Koning
11/10/2022
Kwam aanwaaien voor iets kleins. Ze hebbeh het direct gemaakt en ze wilden er niet eens voot betaald worden. Superservice dus!
Andre Van Hoorn
Andre Van Hoorn
06/08/2022
Goede en snelle service. Vriendelijk personeel.
Magdalena Soj
Magdalena Soj
04/08/2022
Niels Dol
Niels Dol
24/02/2022
Top service! Binnen 24 uur na m'n schadegeval een nieuwe zijruit geplaatst! Netjes geregeld allemaal! Beter dan het grote Carglass, waar ik pas een week later terecht kon.
Jan van den Ende
Jan van den Ende
20/12/2021
Wat een goede service en klantvriendelijkheid. Voor een vakkundig repareren van je sterretje in je ruit moet je hier zijn. 😉 De koffie is als de vakkundigheid sterk warm en goed.
Justian Tang
Justian Tang
22/11/2021
Vandaag mijn voorruit laten vervangen. Bedankt voor de snelle en bovenal topservice! 👍🏻
rob van Staa
rob van Staa
03/09/2021
Peggy Rosalind
Peggy Rosalind
01/09/2021