Vervanging van uw autoruiten door Polderzicht Autoglas Lelystad

Voorruit vervangen

Als reparatie van uw voorruit met hars-injectie niet meer mogelijk is, kunt u bij Polderzicht Autoglas, voorheen GlasGarage Lelystad, uitstekend terecht voor volledige vervanging van uw voorruit. Snel, vakkundig en met levenslange garantie op uitgevoerde werkzaamheden.

Polderzicht Autoglas repareert schade aan autoruiten. Bovendien nemen wij u alle financiele – en administratieve zorgen uit handen en regelen alles met uw verzekeringsmaatschappij.

Wij zijn aangesloten bij FOCWA, Bocvag en Glasgarant, keurmerken die garant staan voor kwaliteit.

Wanneer u uw autoruit laat vervangen door een Glasgarant / Focwa erkend autoruitspecialist bent u verzekerd van een hechte en waterdichte lijmverbinding. Wij werken met een hoogwaardig fabrieksorigineel lijmsysteem, zodat uw (voor)ruit perfect op z’n plaats blijft.

Ook worden eventuele veiligheidssystemen zoals camera’s en sensoren achter de voorruit opnieuw gekalibreerd. Dit doen we op de manier waarop de fabrikant dit voorschrijft.


Autoruit reparatie kit Polderzicht Autoglas

Sterreparatie

10% van de Nederlandse automobilisten rijdt rond met een beschadigde autoruit. Heeft u een ster of scheur in uw voorruit? Kom direct naar Polderzicht en voorkom doorscheuren! Heeft u een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit kan makkelijk leiden tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen, bijvoorbeeld als u de airconditioning aanzet in zomers weer.

Gelukkig kunt u ergere schade, voor zowel uw auto als uw portemonnee, voorkomen. Sterren of scheuren in uw ruiten zijn namelijk zeer goed en voordelig te repareren. Met onze hars-injectiemethode verdwijnen sterren en scheurtjes vrijwel geheel. Reparatie van de voorruit wordt in de meeste gevallen (vanaf WA+) compleet vergoed door uw verzekeringsmaatschappij.

autoruit vervangen Polderzicht Autoglas Bolderweg 2a Lelystad, 06-51763075

Zijruit vervangen

In geval van een kapot zijruit verwijderen wij eerst het gebroken glas uit uw auto. Ook het glas uit uw binnenpaneel van het portier wordt weggehaald voordat we de nieuwe zijruit monteren.

Daarna wordt de nieuwe zijruit in de auto gemonteerd en zal de autoruitenspecialist ervoor zorgen dat de ruit weer goed opent en sluit, en uiteraard de binnenpanelen van het portier weer netjes terugplaatsen.


Achterruit vervangen

Welk merk auto of type u ook heeft, elke achterruit wordt door ons vakkundig vervangen met als resultaat dat deze net zo goed is als het origineel. Wij werken uitsluitend met OEM-goedgekeurde ruiten en kitten die de autofabrikanten zelf gebruikt en voorschrijven. We zorgen bovendien dat andere elementen, zoals een ruitenwisser en achterruitverwarming, weer 100% werken. U kunt snel en veilig op weg.

Wanneer uw achterruit vervangen?

Een barst of sterretje in uw achterruit kunnen we niet meer repareren. Uw achterruit moet daarom ook altijd vervangen worden. Dit doen onze specialisten snel en vakkundig. Bent u WA+ of All risk verzekerd? Dan is een ruitvervanging voor u meestal gratis.


Garantie

Repareren van uw autoruit doen wij zonder risico voor u. Polderzicht Autoglas geeft levenslang garantie op werkzaamheden. Verandert tijdens of na de reparatie de ster toch in een scheur of barst, dan zal de ruit alsnog moeten worden vervangen. Wij zullen dan bij vervanging van de ruit de kosten van de sterreparatie crediteren. Mocht een ruit na vervanging stuk gaan door montagefouten, dan wordt deze kosteloos vervangen. Wij zijn aangesloten bij Glasgarant, Bovag en Focwa.

Polderzicht Autoglas – Kwaliteit en Service voor uw Autoruit