Maak uw auto stijlvol en comfortabel – Laat uw auto blinderen!


Op zoek naar een manier om uw auto een unieke uitstraling te geven en tegelijkertijd uw privacy en comfort te vergroten? Zoek niet verder! Laat uw auto blinderen bij ons professionele team van experts.

Met onze hoogwaardige blindeerfolie kunnen we uw autoruiten transformeren. Of u nu op zoek bent naar een sportieve look, bescherming tegen zonlicht of meer privacy, het blinderen van uw autoruiten biedt de perfecte oplossing.

Wat zijn de voordelen van autoruiten blinderen?

  • Stijlvolle uitstraling: Geef uw auto een verfijnde en moderne look met onze verschillende tintopties. Van licht getint tot donker, u kunt de stijl kiezen die bij uw persoonlijkheid en auto past.
  • Privacy en veiligheid: Bescherm uw waardevolle spullen en creëer een gevoel van privacy met geblindeerde autoruiten. Het beperkt de inkijk van buitenaf, waardoor uw persoonlijke bezittingen veilig zijn.
  • UV-bescherming: Onze hoogwaardige blindeerfolie blokkeert schadelijke UV-stralen, waardoor u en uw passagiers beschermd blijven tegen de schadelijke effecten van de zon.
  • Hitte- en warmtewering: Autoruiten blinderen helpt de temperatuur in uw auto te reguleren. Het houdt de warmte buiten, waardoor u comfortabel kunt blijven, zelfs op de warmste dagen.
  • Vermindert verblinding: Geblindeerde autoruiten verminderen de verblinding door fel zonlicht en koplampen van andere voertuigen, wat zorgt voor een veiligere rijervaring.

Waar wacht u nog op? Geef uw auto de upgrade die hij verdient! Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken voor het blinderen van uw autoruiten.

Prijsopgave:

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte voor uw type auto en ramen.

Maak een afspraak bij Polderzicht Autoglas Lelystad

Wij gebruiken folie van het top merk “Llumar”.  Llumar glasfolie is kleurvast, krasbestendig en wordt door onze specialisten strak verwerkt. Afgezien van de stijlvolle look heeft het foliën van uw autoruiten ook vele voordelen.

Het weerkaatst de zonnestralen, hierdoor wordt het minder heet in uw auto wanneer u met de familie een dag eropuit gaat met de auto. Ook zal het interieur in de auto niet snel verkleuren inkomende zonnestralen.

Wanneer u een juiste keuze maakt voor het folie kunnen eventuele inbrekers niet goed naar binnen kijken. Ook houdt het folie het glas bij elkaar wanneer zij het proberen in te gooien. Dit kost hun veel meer tijd waardoor uw auto al snel geen doelwit meer zal zijn.